Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tänd på!

 

Tänd den vakelden!
Tänd den vakelden!
Tänd den vakelden!

Som varit nedsövd sen jätte länge

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2017-09-23 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP