Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alla mot mig!

 

Ensamhetens eviga stunder
Och jag

Tysthetens plågande stunder
Och jag

Stillheten och sin smyg döende steg
Och jag

Natten störande stunder
Och jag

Städer och sina långskäggiga män
Och jag

Människan och lögnarna
Och jag

Dikter med trasiga ord
Och jag

Poeter som riktar sina pistol mot varandra
Och jag

Alla mot EN!
Alla mot EN!

Alla mot mig!
Jag mot ingen!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2017-09-28 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP