Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla

Stackars du som liten är
Se på världen så stor den är
Vart du dig i världen vänder
Finns lyckan ej i dina händer
Styrkan du känner är en illusion
Den finns inte annat än i tron
Stackars du som liten är
Vet du alls vad ödet bär?




Fri vers av Beatrice J Lindéh
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-29 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beatrice J Lindéh
Beatrice J Lindéh