Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att ta det man får

under alla mina vuxna år
har jag alltid letat fel
aldrig känt mig riktigt hel
många gånger känt passion
fysisk, stark med kärlekston
önskat trygghet
men aldrig funnit
eller har jag bara inte hunnit
fästa mig så hårt vid nån
man får vara nöjd med det man får

under mina vuxna år
tog jag det jag fick
inte undra på att de gick
jag var aldrig kräsen på vem
som hamnade i min säng
bara det mättade hunger och törst
tråkigt nu att du inte fick bli först
men man får vara nöjd med det man får

mina vuxna år
har varit fyllda av skam
alltid hamnat i fel hamn
aldrig äkta älskad av en man
jag ska vara mer kräsen nu
se mitt värde fullt ut
inte ge mig åt vem det råkar bli
inte ge mig förrän det är vi
under mina många nästkommande år
ska jag aldrig bara vara nöjd med det jag får







Fri vers av Beatrice J Lindéh
Läst 423 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-08 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beatrice J Lindéh
Beatrice J Lindéh