Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

feber

värme, hetta, brinnande feber

värm mig
svalka mig
släck min törst

skölj över mig med passion

rör mig
smek mig
ta i mig

hårt
mjukt
sanslöst intensivt

jag saknar inget utom dina händer på min kropp




Fri vers av Beatrice J Lindéh
Läst 398 gånger
Publicerad 2009-04-12 00:09



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Het hungrig stark dikt.

( ja jag kommer..!! ; )
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Beatrice J Lindéh
Beatrice J Lindéh