Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till tärnan - mitt hjärtas vän.



Jag såg en bil, av årsmodell -96,
Jag tänkte på dig,
Sommar med husvagn och mariekex,
...Och ingenting var i vår väg.

Jag såg smultron och havet som log,
Jag tänkte på dig,
Då var det inga tvivel i min kropp,
Du var lika sann som mig.

Jag såg snäckor bilda ett hjärta i sanden,
Jag såg blåa sandaler och nytvättat hår.
Jag såg hur han, tog henne i handen,
Och gick dit inga andra går.

Varför tänker jag alltid på dig?
Du som alltid finns här.
Du som ändå inte finns.
Kort sagt. Du är död min tärna.

Jag såg bilen, av årsmodell -97,
Jag tänkte på dig och hur du hade det nu,

Jag såg jordgubbar ligga i en skål av porslin,
Söta och goda, men du var minst lika fin.

Varför tänker jag alltid på dig?
Du kommer aldrig tillbaka,
Och ändå kommer du alltid tillbaka,
Och inget har jag kvar mer än tårar.




Fri vers av Dead dreams living
Läst 530 gånger
Publicerad 2006-05-29 22:46



Bookmark and Share


  Le-a
Du skriver finast av alla.
PÄLSKLING! Så; nu hittade du mig vaah? (a)
2006-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Dead dreams living
Dead dreams living