Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem?

Varför lät jag dig komma in i min själ?
Vem är du?
Jag tycker mig känna dig.
Du har varit allt för mig.
Tusen dagar har kommit och gått
där du varit min fasta punkt i tillvaron.
Till dig har all kärlek gått
All värme, all åtrå, all glädje
Du är det enda jag önskat
Och nu
Vem är du som får mig att må så här?
Hur kan jag fortsätta älska dig?
Mitt liv slogs i spillror
mina drömmar sjönk till botten av den svartaste natten
Vem är jag?
Utan dig vill jag inte ens leva.
Just nu - vill jag inte ens leva.
Du kommer alltid att vara allt för mig, men vem är du?
När det hände
svartnade det för mina ögon
jag kippade efter luft
jag tappade tron på allt
Nu vill jag förneka
Förneka och glömma
Men egentligen visste jag ju vem du var...
Och jag är alltid din.




Övriga genrer av Elenhin
Läst 404 gånger
Publicerad 2004-10-04 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elenhin