Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apokalyptik

Filosofera i ljusets sken
vänta på gryningstimma.
Snart ligger dagen där, ny och ren
strax efter morgondimma.

Må du ta vara på denna dag
Be att din själ inte må vara svag
Viktigare dag har ej skådats
Men mången gång förebådats

När solen blir svart
skymd av måne i blod
är tid att återvända
Res mot Jerusalem, samla ditt mod
Den dagen kan allting hända

Tiden står stilla och världen är dömd
Guds nåd är slut och Messias är glömd
Satan i tusen år väntat på hämnd
Be att din Gud ej blir skrämd.

När lammet har brutit sitt sjunde sigill
sorgens tystnad i himmelen råder
Se jorden skövlad i skördetid!
Vet att ni lever på nåder!

Låtom oss hoppas det blir du och jag
Att det blir just vi två som ska följa Guds lag
Jag vill bygga det heliga landet
Du vet, vi är starka, vi kan det.




Fri vers av Elenhin
Läst 424 gånger
Publicerad 2004-10-11 00:14



Bookmark and Share


  LonelyNotAlone

2004-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Elenhin