Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart gryning

Hur kan något så vackert - orsaka sådan smärta?
Hur kan hela min varelse frysa till is av så varma ögon?
Man ska vara stark, och uthärda, och inte förlora sig i illusioner...
Men om dessa illusioner är det
som gör att man orkar leva vidare
orkar gå upp på morgonen
orkar andas
orkar le...
Vad gör man då när dom krossas?

Vad gör man med smärta som skär stora hål i själen?
Varför har ingen lärt mig det?
Hur ska jag våga gå vidare?




Fri vers av Elenhin
Läst 413 gånger
Publicerad 2004-10-04 01:57



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
man borde få lära sig innan livet börjar "ordentligt"...det skolvärlden och föräldrar bidrar med är ofta helt förkastligt. Visst kommer du att hitta ett sätt att läka såren..
2004-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Elenhin