Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livet och döden har sanna smak

 

Jag är trasig!
Från börja början skapat som en trasig själ

Går med trasiga skor
Klär mig med slitna kläder

En trasig själ bor i mig
En trasig dröm bor i mig

Går ut försiktig
Undviker trängseln och folkmassan

Jag går min egen väg som ingen annan går
Jag går med gapande ögon

Dramaten!
Kungliga opera!

Det sägs att det spelas mycket drama där inne
Och mycket melodrama

Jag har inte varit inne
Rädd att gå inne

Fick veta!
Ej välkommen dit

Jag är en tragedi drama!
Mitt liv är en riktig drama!

Folket är intresserat av fantasidrama
Åskådarna är inte intresset av en sann drama

Jag är trasig som fan!
Jag är trasig mer än man tror!

Ej välkommen på strandvägen
Ej välkommen på Gamlestan

Jag skriver trasig mer än någon annan skriver
Jag applåderar trasig mer än alla gör

Får trasig kompilationer tillbaka
Får trasig läxor tillbaka

Live och döden… sanna smak
Ensamheten och döden…. Sanna smak

Jag är trasig som ett gatubarn
En trasig själ som bor i en trasig barn 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2018-04-14 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP