Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÄND

Jag är uppe i varv igen
högtryck baby

En hungrig varg
ute på prärien igen
redo att sätta tänderna i dig

Säg Vart är du?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-15 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal VIP