Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nyrytm men galen

 

En nyrytm
Ett ny vad!
En ny nya vem!

Kommer att lyfta en människa till en ny nivå

Kriser som faller runt om mig
Kriser som sätter sina rötter livet ut
Kriser som vill stanna kvar och jag orkar inte stå emot

Kriser som floder blod

Det kan beror för att jag är/var för mänskligt
Det kan beror på att jag är så dum i huvudet… det mycket stämmer
Det kan beror på att jag IINTE längre vet om vem jag/var vore

Någon gång i livet visste jag om vem jag är
Vem jag var
Men inte längre

Dements!

Sakar som kommer ihåg mig
Miljö som kommer ihåg mig
Jag själv inte kommer ihåg mig själ

Nytt rytm tar över mina minen
Nya rytm vidgar sig djupt i min sinnes organ
Till en gammal ny jag bli

Till vem?

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 289 gånger
Publicerad 2018-04-18 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP