Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hjärtan som försvann

 

Jag har en dödhjärta!

Det känns kallt inne!
Det känns kallt omkring mig

Skönt!
Själen har dött!

Skönt!
Hjärtan har dött!

Hjärtan dog den dagen öppnades till människan
Hjärtan dog den dagen världen bjöds in

Skönt!
Iskall!

Skönt!
Kallblod!

Skönt hjärtan orkar inte längre tar emot!
Skönt hjärtan vill inte kämpa emot

Den försvann inom mig utan spår!
Den bara försvann!

En död människan med en dödhjärta
Talar dikten om!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2018-04-23 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP