Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En flicka i ett träd

En skog så mörk,
en stig så vid.
Hon vandrar tyst,
fördriver tid.

Hon ser ett träd
i höstens färg.
Hon darrar till
i ben och märg.

Hennes blonda hår
och röda läppar.
Rör vid dess stam,
grenar är käppar.

Tar upp ett koppel,
binder en snara.
Hon ser en himmel
och stjärnorna klara.

Gråter förtvivlat
och börjar sitt fall.
Den vackraste flickan
hänger nu kall.




Fri vers av Rider_on_the_Storm
Läst 303 gånger
Publicerad 2004-10-07 19:09



Bookmark and Share


  Ann-Cathrin
vilken rysare...vad vackert skrivet. Du lyckas dikta utan att hitta nødløsningar...snyggt slut.
2004-10-27

  Ann-Cathrin
vilken rysare...vasd vackert skrivet. Du lyckas dikta utan att hitta nødløsningar...snyggt slut.
2004-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Rider_on_the_Storm
Rider_on_the_Storm