Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till de som INTE har…

 

Du!
Alla till och med djuren!

Har tillgång till ett liv utan gränser
Har alla möjligheter till ett gemenskap liv

Har sitt eget familj , släktingar som jag INTE har
Har sina egna vänner som jag INTE har

Har ett aktiv sexliv som jag INTE har
Har känt på människors värme som jag INTE känt till

Har en meningsliv som jag INTE har
Har ett värdigliv som jag INTE har

Har ett hemland, historia stolt över och inte flyr
Som jag hade ( Babylon) men inte längre islam tog över

Har en dröm att leva för som jag INTE har
Har någonting att syssla med som jag INTE har

Har ett fönster till världen
Har en dörr till världen

Kan skratta och skoja
Kan festa och bli fulla

Kan kyssa och kyssas
Kan leka och skapa sin egen lek

Kan skriva massa dikter om kärlek
Kan berätta om era semesterresor

Kan prata och umgås med någon
Kan komma hem och någon som väntar på dig

Kan sova sund och drömma frid
Vaknar piggigt till livet igen

Som jag INTE HAR!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2018-11-24 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP