Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Släck all ljus!

 

Släck all ljus du världen!
Inte för klimatets skull
Utan för min skull

Upplev mörkret på riktigt
Upplev helvetet på insidan
Upplev den dystra ensamheten på riktig

Släck all kärlek i ditt hjärta
Och lev på flykt för den tro du har
Lev hemlös utan ett hemland att återvända till

Spring
Fly, fly, fly för livet
Och aldrig smaka på frid

Ring på alla jordens stängda dörrar!
Knäföll framför himmelns alla stängda dörrar
Skrik din ensamhet djupt i galaxen

Och se om någon öppnar för dig
Och se om någon undrar vem du är
Och om någon vill ha dig

Känn ilskan och vreda
Känn maktlösheten och lev utan värde
Känn smärta och sorg som gift skär i ditt hjärta

Drick ensamheten till din vardag som en starköl
Drick löjligheten till ditt liv som en starköl
Drick meningslösheten som en starköl

Och skrik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ingen kommer att höra dig!
Ingen kommer att se dig!

Ingen kommer att öppna dörren för dig
Och ved du varför?
Oönskat och EJ välkommen är du någonstans

Så smaka på skiten ensam!
Dela inte din skit liv med någon annan!
Och håll käften!

Du Naji!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2018-12-10 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP