Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*****


På Väg Till Paradiset.



Får jag bada i din navel

göra den till bubbelpool

med en skimrande guldkant

krypa ner och njutfullt

blicka runt på din kropp.


Under tiden vattnet svalnar

tar våra blickar över hettan

alla sinnen säger oss;

stunden är inne.


B.M.N-R 2004-07-18




Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 407 gånger
Publicerad 2004-10-12 11:18



Bookmark and Share


    Hades Is Rising
värre!
Blev lugn och mysig av denna!
Tack!
2004-10-31

    Idun 1
denna lilla dikt om navelskådning :)
2004-10-12

  Rasmus Tegebjer
den var ju skit bra jag menar det e ju lite krängligt att få ut exakt allt från texten men den är fin vacker och underbar... önskar jag kunde skriva så fint...
2004-10-12

  Cattis Rönn
gillar den skarpt...Ska rekomenderas!!
2004-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund