Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid jag inte har

Jag förlorar mig i drömmar,
I en tid jag inte har,
Jag drömmer om en bättre värld
Då du och jag var barn
Vi dansade tillsammans
Men så tog dansen slut
Finns det någon mening med det som sker?
Finns det ett helvete längre ned?

Jag ägnar dagar åt att låtsas
Att tiden inte finns
Att allt vi ser omkring oss,
Betyder ingenting
Men livet bara vandrar
Så stilla dag för dag
Det finns en mening med det som sker
Det finns ett helvete längre ned

Förlorad i mina minnen
Från sedan länge flydda dar
Vandrar jag i ett ingenting
Utan riktning eller mål
Vad är meningen med förträngning
Att glömma tidens gång
Det finns en mening med det som sker
Det finns ett helvete längre ned

Kanske finns det sanningar
Men det tror inte jag
Du ser mig inte längre
Som mannen som jag var
Och barnet är försvunnet
Nu lämnar vi det här
Det finns en mening med det som sker
Det finns ett helvete längre ned

Jag förlorar mig i drömmar,
I en tid jag inte har,
Jag drömmer om en bättre värld
Då du och jag var barn
Vi dansade tillsammans
Men så tog dansen slut
Det finns en mening med det som sker
Det finns ett helvete längre ned




Fri vers av Billy Blue
Läst 415 gånger
Publicerad 2006-06-19 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Billy Blue
Billy Blue