Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av hundra besökare/läsare ids kommentera en text på den här \"upplysta\" sidan vars syfte är reflektion... Är alla poet wannabees så in i helvete introverta?


Och vem bryr sig?

Någon har stulit all vår tid
Någon har stulit vårt medvetande

Allting är så djävla snuttifierat, förpackat, designat
Ge folk det folk vill ha!
Ställ inga frågor
Du har tio sekunder på dig att göra ett intryck
Lyckas du inte sälja ett budskap på sekunden är din tid redan passé.

Vi bryr oss inte längre om långa förklaringar
Komplicerade samband är inte värt vårt besvär

Slagord, slogans och snabba rubriker
Är allt vi orkar med

Egocentrera, ge dig snabba kickar
Enkla svar
Dina behov kommer först
Skit i andra, de bryr sig ändå inte om någon utöver sig själv.

”Det är såå synd om mig”
”Ingen bryr sig om mig”
”Utom jag”




Prosa (Novell) av Billy Blue
Läst 496 gånger
Publicerad 2006-07-06 13:45



Bookmark and Share


  * Ammi *
Ingen..
ingen bryr sig
det är synd om mig .... och dig..
sidan fyller väl inte sin funktion att betala är meningslöst och borkastat
2006-07-09

  Kranvatten
Fan, dina tvingande ord om introverta läsare gjorde mig sårad. Jag tvingade mig själv att öppna käften, eller fingrarna, eller hur man nu säger.

Jag gillar din okomplicerade text skarpt. Jag är ingen poet, så jag ämnar inte gå in på hur man delar in avsnitt eller så, fan varför gör man det överhuvudtaget? Ska man inte bara läsa och njuta, skita i stilistiken?

Jag njöt i vilket fall den lilla stund jag tilläts. De avslutande orden är onekligen mest tänkvärda, i synnerhet som de flesta som avskyr egocentrism själva är egocentrerade!
2006-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Billy Blue
Billy Blue