Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gunga

och du sa inget du bara
lutade huvudet mot min
axel och sen lät vi oss
gungas mot ett avsked
gungas fram på vägen
någonstans lite närmare än
västerås du hade huvudet
på min axel och vi sa
absolut ingenting utan
bara lät oss gungas gungade
sakta men rörde oss fort
fast vi satt stilla och blev
gungade fram och tillbaka
som vanligt fast inte och
du hade huvudet på min
axel och vägen gick antagligen
förbi enköping men vi sa
inte ett ord och ditt huvud
var kvar på min axel även
när vi kommit hem till
centralen och åkt olika
tunnelbanor hem åt olika
håll i säkert två månader
så satt vi fortfarande i
mitt huvud och gungade
sakta fram mellan
stockholm och västerås
och du hade huvudet
på min axel och vi sa
absolut ingenting




Fri vers av Jenny Ehn
Läst 474 gånger
Publicerad 2004-10-13 21:15



Bookmark and Share


    Inutipojken
mjukt dunkande på väg mot glömskans horisont...äsch, vackert, vemodigt, hoppfullt. Så.

2004-10-20

  David Liderfelt

2004-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Ehn