Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgon 01

gummisula mot frostad asfalt
kalla fingrar griper
morgontrött cigarett
friska vindar doftar
innerstadens vaknande

jag tar ett djupt andetag
revolutionen är här




Fri vers av Jenny Ehn
Läst 537 gånger
Publicerad 2004-10-13 21:21



Bookmark and Share


    T Wiberg
... vackert med en "morgontrött cigarett"... du skriver bra, blir jag förvirrad utgår jag från att det är jag:)
2004-11-03

    Jenny Ehn

2004-10-17

  Orpon
fin blandning av ord i en enkel kontext med ett härligt avslut. gillade.
2004-10-13

  David Liderfelt

2004-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Ehn