Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Värre än man anar

 

Håll i sig drömmen mellan dina händer
Och,
Känn sorg medan drömmen dör

Ensam!

Håll i sig orden mellan dina händer
Och,
Upplev maklösheten medan orden dör

Ensamma!

Håll i sig ditt eget liv mellan dina händer
Och,
Känn på besvikelsens makt år efter år

Ensam!

Håll i sig leendet mellan dina händer,
Och,
Smaka på bitterheten medan leendet dör

Ensam!

Håll i sig fokus på verkligheten
Och,
Se med blödande ögon hur du själv dör

Ensam!

Håll andan medan du blir trampat på magen
Och,
Se hur ingen vill hjälpa dig medan du kränkas

Ensam!

Håll i sig sanningen mellan dina händer
Och,
Se hur den pedofila västvärlden förstärkas

Med nya pedofila från hela världen

Håll öga på dina grannar!
De,
Kan vara terrorister och självmordbombare

Demokratis påstående (flyktingar)!

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2019-04-09 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP