Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Är en sten!

 

Hjärtat!
Är
En sten

Kärleken!
Är
En sten!

Människan!
Är
En sten!

En sten som aldrig kan vara mer
Än
En sten

Jag!
Är
En sten!

Dikten!
Är
En sten!

Illustrationen!
Är
En sten

En sten som aldrig kan vara mer
Än
Djävla död sten!

Livet!
Är
En sten

Drömmen!
Är
En sten!

Transparant!
Är
En sten

En mäktigt hårdsten som krossar allliv

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2019-04-25 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP