Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*****


Undrar Så.


Om jag dricker solens strålar

äter blomster och grönska till lunch

intar molnen de skira vackra

jordmyllan den porösa till middag

når själen fram till världsaltets port

får jag vara i helheten i evighet då.


B.M.N-R 2004-06-04




Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 364 gånger
Publicerad 2004-10-14 20:01



Bookmark and Share


  Manal
Så underbart vackeret.
2004-10-23

    Mejja
som får vänta på sitt svar. Bara sååå vacker!!!!!!
2004-10-18

  Anette Blomberg
om jag får bestämma i alla fall. å den andra sidan finns ju inga garantier, men man kan ju undra vad allt vacker är till för om inte just detta.
2004-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund