Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Psykopater

 

En psykopat!

Talar grönt
Inte äter kött

Hatar skola
Älskar blod

Hatar bil
Hatar flyg

Skapar kaos
Älskar kalabalik

En psykopat!

Strejker
Går till våld mot andra

Hotar andra till livet
Kräver av andra vara psykopater

En minoritet är han i hans ideologi
En minoritet är hon i existensen

Han/hon är den enda som har rätt påstår dem
De sprider sin panik över världen

De psykopaterna!

Lider av klimat/grönt/ djur, civilisation… etc ångest
De är gammalmodiga och hatar all moderntliv

Hatar civilisationen OOOOO JAAAAA som fan
Hatar teknik som fan

Kommer från stenåldern den djävla öknen
Vill styra och sprida mörkret över hela världen

De är månggifta med barn
De är pedofiler

Och talar endast ett språk… BLI GRÖNT!
Ät inte kött!

Annars!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.... Väntar på dig!!!!!!!!!!!!!!

Jag är INTE en psykopat utan jag lever till verkligheten 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2019-05-29 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP