Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I livets trapphus

På promenaden uppåt,
i livets trapphus

Har jag slagit mig blodig mot stängda dörrar
Slagit in många öppna,
kört huvudet genom allt för många glaspartier.

Ändå har jag inte lärt mig
att sluta älska.




Fri vers av LonelyNotAlone
Läst 603 gånger
Publicerad 2004-10-15 20:55



Bookmark and Share


    Elenhin

2004-10-22

    Göte Holmlund
sluta älska...stenåldersmänniskan i mig drömmer tillbaka till mysiga grottor utan dörrar...fint beskrivet...och uppfattat på samma sätt utav mig
2004-10-16

  Cattis Rönn
lika härligt varje gång...man älskar någon...även om sorgen är stor så är det värt det varenda gång..Bra beskrivet!
2004-10-15
  > Nästa text
< Föregående

LonelyNotAlone
LonelyNotAlone