Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

& vi är ensamma

i så fall,
vet inte jag inte varför
men
gör jag alltid bort mig?
eller,
vad är det som är fel?



snälla, kom
jag vill inte vänta längre

kom


kom


kom då


berätta då,

säg



säg



säg då



löven är inte gula än,
men jag vill inte vänta mer
men jag kanske,
måste jag det?

eller ska jag inte vänta alls?
du kommer nog aldrig,
du berättar nog aldrig..


ändå,
vill jag bara upprepa:
du är så fin,
du är så fin,
du är så fin,
du är så fin,
du är så fin






Fri vers av emeli
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-06-27 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emeli