Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ambulansen

 

Jag!
Har!
Krokat!

Med mina drömmar

Mina!
Drömmar!
Har!

Krokat med mig

Vi ligger livlösa
Vi är livlösa
Vi saknar rörelse

Ambulansen!!!

Kommer du i tid?
Kommer du att rädda oss?
Eller?

Ambulansen!!!

En hemlös dröm är jag
En landlös är Naji
En hemlös ord är jag

Hur kommer du Ambulansen att hantera mig?

Noll inkomst har jag
Noll liv har jag i Sverige
Noll tro på sanningens värld har Sverige ..

Jag tror på Jesus!

Kommer du ambulansen att behandla mig
Med respekt som en människa
Eller behandla mig bara som en patient?

Ambulansen!

Tack för att ni inte kom!
För att jag fick inget hjälp!
Och för att ni struntade på mitt nödsamtal

Ambulansen är upptag någon annanstans i världen
Räddar Afghanistan, Palestina, Somalia
Och låter svenskarna ruttnar i sin skit

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2019-08-09 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP