Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vaka och bevaka!

 

Vaka!
Och bevaka drömmen hemkomsten
Du kan bli bestulen på

Vaka!
Och bevaka känslornas nerven
De kan bli trampat och kränkt på

Vaka!
Och bevaka ordens nerven
De kan må illa och begå självmord

Vaka!
Och bevaka ditt liv
Den kan du bli bestulen på

Vaka!
Och bevaka dina tårar
De är mer värdiga än du tror

Vakna!
Och akta sig vem du umgås med
Den kan vara den värste terroristen

Vakna!
Och akta dina vänner
De kan vara falska och din värste mardrömmen

Vakna!
Och se till att du är liktvärdig med andra
Annars borstas du bort ur existensen

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2019-08-15 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP