Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dumheter i förr och efterskott

 

Den dumma jag, mej som heter Naji!
Slutar och tänker aldrig sluta!

Begå nya dumheter
Leva utan nya dumheter

I sextioett år har jag gjort dumma dumheter
Och säker det kommer mer och mera av mig

Mina dumheter skriver och delar jag med
Vill upplysa alla andra

Barnsliga/ mogna.. Medveten/ omedveten .. Etc
Var mina dumheter

Familj… lögn
Kärlek… en mask

Vänner… utnyttjande
Grannar talar rasismen

Sanningen manipoleras och kvävas
Drömmen… kämpar och förgivas

Jaget blir större och större OOOOOOOOOOOO
Egot blir ännu mera större och större OOOOOO

Rättvisan krymper alltmer och försvinner
Kriminaliteten är ett yrke som alla vill ha som jobb

Lagen blir alltmer maktlös, man ta lagen i sin hand
Sverige blir alltmer ockuperat av hela världen

Stefan löven undviker tala om massaskjutningar i Sverige
Han vill gärna prata Afghanistan, Somalia, Palestina

Magrot Wahlström fördömer Israel agerande
Men sällan nämnar, dömer Gazas raket massaskjutningar mot Israel

Pedofiler, kriminella, krigsförbrytare och terrorister
Tas emot och välkomnas av EU som flyktingar

Nazister, rasister och islamister
Hand i hand marscherar genom hela Europa

VAR INTE dum som Naji och stå för din existens
Du gav upp din kärlek för ditt Sverige

Sveriges politiker slaktar Svenskarna för världens skull!!
Det gör NAJI INTE!!! 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2019-08-15 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP