Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I Ö i den öppna

 

Och,
Det var ditt leende
Som talade med kärlek

Du,
Var inget bluff
Aldrig låtsades

I ,
Ö i en Ö
I det öppna vintergatan

I ,
Det eviga tysta stillheten
Den magiska stillheten

Var,
Så nära att missa helheten
Att missa den magiska stunden

Ditt leende!
Min vilsenhet!
Och den transparanta drömmen

Har mötts för första gången!
Utan rädsla
Utan otydlighet

Utan med att evig ha galaxen som vårt hem

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2019-08-20 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP