Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Har orden slocknat?

 

Lyssnar!
Lyssnar!
Lyssnar!

Bara suset som till mig talar ut

Lyssnar!
Lyssnar!
Lyssnar!

Bara tyst och är tystare än en kyrkogård

Lyssnar!
Lyssnar!
Lyssnar!

Bara …….tystdöd rör sig människan

Ingen kommer in och ingen går ut
Ingen släpper ett enda ord av sig ut
Alla sväljer sina ord så djupt

Alla är rädda för alla andra

En nyvärld av ensamhet och utanförskap är skapat
En nyvärld av tvång tro är nyligen skapat
En nyvärld av masslögn är redan skapat

Som heter 21 Century värld

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2019-08-21 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP