Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du misslyckades med ditt uppdrag

 

Lögn!
Var!
Du!

Ett lögn

Du hand som jag skakat med
Du hjärtat som öppnades för mig
Du land som tog emot mig som flykting

Vad har ni kvar att vara stolta över?

Hot!
Hård hjärntvätt!
Krav!

Möttes jag med och ställdes på mig

Tog mig tillbaka till fångenskapen i tio år
Till tortyr tiden
Till kravställningen

Stolt!
Stolt!
Stolt!

Känner jag mig över ditt misslyckande

Miljontals människor håller med mig
Och de stolta över ditt misslyckande
Du kallar dem flyktingar

De evig lever på demokratins bidrag pengar

Stolt!
Stolt!
Stolt!

Över att du kommer inte att existera i framtiden

Du hand!
Du hjärta!
Du land!

IS går segrande framåt idemokrati/världen och styr!

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2019-08-22 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP