Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du öppnar och släpper in

 

Ondskan!
Mörkret!
Står och ringer på ditt hjärta

Du öppnar och släpper in
Du välkomnar in mörkret
Du är stolt över ditt mottagande av mörkret

Från dörr till en annan dörr till…
Ringer ondskan på
Släpps in

Släcker all ljus
Kväver all liv
Våldtar allt som heter human

Från en skola till simhall
Från ett bibliotek till mediabolag 
Från ett bordel till diskotek

Från kyrka till tempel
Från skog till hav
Från jorden till himlen

Var ondotrogen!
Stå med i mörkrets sida!
Utrop den enda mörkrets värld… ondskan

Annars krävs du på ditt blod, liv

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2019-08-28 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP