Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Född till flykt

 

Född till sten
Är
Mitt hjärta

Född till flykt
Är
Min själ

Född till ensamhet
Är
Min existens

Född till tortyr
Är
Min kristentro

Född till oro
Är
Min vardag

Född till ingen
Är
Jag

Som ett sten
Är
Jag

Älska aldrig
Förlåta aldrig

Glöm aldrig
Hämnas alltid

På de som har gjort dig illa
På de som har föraktat dig

Min själ
Mitt hjärta

Ni tjänar rättvisa båda två!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2019-08-30 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP