Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De resande händerna

 

Mina seglande händer
Har förlorat hoppet att nå land

Seglar i det oändliga

Mina resande fötter
Har förlorat hoppet att nå sitt slutmål

Reser i det okända

Mina gråtande ögon
Har förlorat hoppet att de bli kyssat

Mina seglande händer kysser mina ögon och trotsar

Mina hungriga slitna fötter
Vilade under eknen

Eken viskade,

Sov lilla barnet du!
Sov lilla främande barnet du!

Ett land kan du aldrig nå!
Ett mål kan du aldrig nå!

En dröm kan du aldrig besannas!
En liv kan du aldrig att ha!

Sov i min läoch lä!
Sov i min famn osh se!

Sov och dröm dig en dröm!
Sov och vakna aldrig ur din dröm!

Sov i min famn som du aldrig haft!
Sov och få av mig en hand som du aldrig vilat i !

Sov och känn dig trygg i min hamn!
Tusende värma kram av mig du får!

Din kloka kommer att stanna!
Snart men inte vid mig!

 

 





Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2019-09-04 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP