Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Låt mig var… DU!

 

Jag kom på flykt från hela jorden
Sökande
Drömmande

Om ett tryggliv och frid
Om kärlek och familj
Om ett stabil hem

Kastade blickarna här och där
Talade till tankarna så där och där
Sträckte på händerna till den här och den där

Kyrkans hjärta var låst och inlåst
Svenskarnas dörr var låst och inlåst
Demokratins yttrandefrihet var faktum ett lögn

Ångrade mig stort!
Ångrar mig stort!
Ångrar mig som FAN!

Vad hjälper det?
Kan inte tillbaka till terror kalifat landet Irak
Vill fly IS demokratins broderskap

Annars!
Varför tar demokratin hem till sig IS terroristerna?
Varför tar demokratin hem IS fruar/ barn självmordbombarna?

Jag lever på de slantar som svenskarna kastar på mig
Förnedrat och kränkt medvetet av svenskarna
( värdig liv) kallar svenskarna mitt liv

Kärlek till en människa bär jag inte kvar längre
Kärlek till religion har aldrig jag kvar
Kärlek till demokrati den kommer jag aldrig att ha

LÅT mig VAR!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2019-09-05 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP