Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Drömmen siar

 

Ensamt,
Vandrade och reste min själ i världen

Vemod,
Talade drömmen till min själ

(((( Du skall aldrig komma hem
Du skall aldrig träffa en vän

Du skall aldrig bli älskat
Du skall aldrig med någon vara vän

Hem!
Vän!

Du skall aldrig känna sig trygg
Och till dig aldrig öppnas en dörr

Dystrigt och aldrig genomsynligt är din väg
Blåsigt och kraftiga vindar möter dina steg

Var aldrig hoppfull om människan
Tänk aldrig positiv på människan

Vila under mina vingar som ett barn
Släpp andetaget ut och pusta smärta sen

Var nog om skuggorna
Var nog om själtjuvarna

Res utan mål eller en dröm
Gråt och lida nonstopp

Världens mörker skuggar dig
Världen alltmer mörknar och jagar dig

För den du är
För den sanna du

För att du är den ensamsörjande själen)))

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2019-09-09 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP