Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söker...

Söker du efter hopp.
Sök då vidare.
Söker du sanningen.
Då får du vara modig.
Söker du slutet.
Så hoppas jag att det blir lyckligt.




Övriga genrer av Zozzie
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-06-29 17:51



Bookmark and Share


    Camillaa
bra text :)
2006-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Zozzie