Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hud är lika het som glöden från din cigarett..


Jag brinner..

pulserar

vibrerar


ja, hela min hud fattar eld under dina fingertoppar

jag vill inte bränna mig
men vid min gud sluta inte..!

låt mig känna hur du ristar in pärlor av njutning i varje del av min kropp

jag darrar nu

skälver

lika het som cigaretten du tar när du iaktar mig

forskande

utmanande


Dina blickar byter plats med dina smekande händer

du ser konturerna av mina läppar

svullna

blodröda

mörbultade av dina kyssar..


Din lekande tunga dansar över varje centimeter av min mage

ömt

hetsande

allt smakar salt som havet och varmt av kvällens skymningssol

mer..

mer!!


Jag blir den glödande kol du vill känna smärtan från

ta dig igenom

övervinna

jag blir din kraftmätning av djurisk, manlig styrka


för du vet..

vet att ingen annan kan få mig att brinna igen...






Fri vers av Piraten
Läst 616 gånger
Publicerad 2006-06-29 21:36



Bookmark and Share


  Pojken i Svart
Redan med de tre första rader lyckas du fånga mitt intresse och få mig att nyfiket läsa vidare... Och det du skriver går rakt in i mig, orden träffar och känns... Jag gillar verkligen att du kursiverat vissa ord det ger dem (och hela texten) extra styrka! Formuleringen "låt mig känna hur du ristar in pärlor av njutning i varje del av min kropp" är enligt min mening klockren! Bra skrivet!
2006-10-17

    öppettid
fint beskrivet, man vet hur det känns att brinna under någons fingertoppar ;D
2006-07-05

    C/O
Het text!
Lockar fram bilder lika tydliga som om man varit där...
2006-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Piraten
Piraten