Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var allt jag drömt om..


Jag kände mitt hjärta slå genom dina händer..


Ingen återvändo

orden ekade svagt
när vi passerade den sköra gräns
vi alltid varit så försiktiga med att träda över

Din kropp - så nära
dina andetag - så trygga

har förändrat oss

mina fingrar vill aldrig sluta vidröra din hud
..omsluta bara dig


Går det att beskriva det obeskrivliga

känslan som bara vi delade
du sa \"vi har inte många stunder som den här\"
jag sa \"vill aldrig att natten ska ta slut\"

jag är rädd för morgondagen


Vi låg där i tystnaden
som borde varit tung av samvete
att inte förstöra

den var bara vacker

självklar

finns det någon återvändo
ur din famn
lika osäker som jag är på oss
lika säkert slår sanningen emot mig

igår fick du mitt hjärta




Fri vers av Piraten
Läst 565 gånger
Publicerad 2006-11-18 19:21



Bookmark and Share


  MW
jättefin, mysig
2006-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Piraten
Piraten