Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek


Jag har undrat så länge..

vem
när
hur

lyssnat noga på min inre röst
som lett mig så fel
men ändå rätt

för utan alla misstag
vore du inte här nu..

kanske vi kunde mötts tidigare
för att få mer tid innan sanden rinner ut
men vad är ett livets timglas där sekunder räknas
när hjärtan som är varma står..slår i stillhet

lycka
värme
tillit

kärlek kan inte mätas..beskrivas
inte när det..du..är på riktigt.







Fri vers av Piraten
Läst 535 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-23 23:28



Bookmark and Share


  Linda Odelmar
mycket djup i denna..fint beskrivet...
2007-05-25

    C/O
Dina ord når -som vanligt- rakt in.
2007-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Piraten
Piraten