Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek övervinner inte allt - den gör bara dagarna längre


Din envishet
ditt sätt att se på mig
din tro på allt du står för
du - musiken
allt det fick mig att älska dig


Så många år
med dig
utan dig
vi lät allt passera

så lite framtidstro
stilla beröring
som ändå talade
rakt in i hjärtat

vetskapen
att vi aldrig
var vänner
blir vänner
lever kvar där i mig

vi fortsätter
låtsas..
att tiden inte gör ont
att tiden läker alla sår

sanningen vet bara du och jag.




Fri vers av Piraten
Läst 485 gånger
Publicerad 2006-12-10 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraten
Piraten