Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tjatandet leder till uppror

 

Att tjata om och om
Om och om och om

Ensak
En och samma sak

Leder till uppror

Att trampa på någons mage
Om och om och om

För en sak skull
För en och samma sak skull

Leder till uppror

Tjatande om demokrati, miljö, djur etc
Man har fått nog av

Livet går vidare ( sök hjälp)
Människan klarar sig utan de ovanpå

Mycket tjatande leder till hämnd

Bakom all anarki i världen står demokrati
Bakom all kaos i världen står västvärden

Alla människor vill INTE vara demokrater
Alla människor i världen ej bryr sig om miljö, djur

Tjatandet betalar man högst pris för

Varför tvång exportera era demokrati till resten av världen!
Varför tvinga alla leva klimatsmart?

Varför ger man sig rätt med den man gör?
Varför andra har fel och måste bestraffas?

Tjatandet är en diktatur … dags för uppror

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2019-11-13 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP