Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ihop/ inte ihop

 

Demokrati /verkligheten hör inte ihop
Lögner

Religionen / mänskligheten hör inte ihop
Helig krig

Kärlek /hat hör inte ihop
Förvirring

Barn/ hjärntvätt hör inte ihop
Barnsoldater

En kvinna /nakenhet hör inte ihop
Våldtäckt

Jag/ mitt jag hör inte ihop
Hämnd

Krig/ krigsfånge hör inte ihop
Tortyr

Ådrande/ensamheten hör inte ihop
Förnedrande

Liv/ död hör ihop
Balans

Stjärnorna/ himmelen hör ihop
Underverk

Barn/ lek hör ihop
Barnslighet

Poesin/ fantasi hör ihop
Genomskinlighet

Musik/ dans hör ihop
Glädje

Horisonten/öppenhet hör ihop
Befriande

Yttrandefriheten/censuren hör ihop
Västvärldens demokrati

Klokheten/dumheten hör ihop
Anarki

Ihop inte ihop är en människa och livet

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2019-11-20 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP