Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I min ensamhet… viloläge

 

 

I min ensamhet!

 

Talas inga språk

Skiner ingen sol

Leker inga drömmar

 

Bara SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSUS

 

I min ensamhet!

 

Saknas inget liv

Saknas vision

Saknas transplantation

 

I min ensamhet!

 

Leker döden fritt

Leker sorgen fritt

Leker tystnaden fritt

 

Dyster och saknande talar nog

Rörligheten har slagets söder nog

Inga profeter eller Gud

 

Bara jag död

Bara mig själv död

Bara dikten död

Döööööööööööööööööööööööööööööööööööööd                                                        




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2020-02-04 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP