Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tillbaka från döden 2020

 

 

Som ett oskrivet blad

Är jag tillbaka

Du 2020!

 

Välkomna mig ofattbart rent

Skriv om den nykomling jag

Berätta om den döde levande jag

 

Skriv ej sorg

Måla ej blank

Prata tydligt språk

 

Lått mig själv välja min egen väg!

Lått mig själv skriva min egen historia!

Lått mig själv skapa mitt eget öde!

 

Engång i tiden levde jag för alla, andras skull

Var tillgänglig till och för alla

Aldrig för mig själv

 

Ej mera dumheter av mig

Ej mera vilsenhet av mig

En mera tysthet av mig

 

Döden har visat mig tillräcklig

Döden lyste mig stark

Döden gav mig en andra chans

 

Lev ditt eget liv och inget annat liv!                                                                               




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2020-02-04 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP