Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Maten är konst

 

Maten är en pjäs

Maten är en melodi

Maten är konst!

 

Vissa människor äter med sin näsa

Andra äter med sina ögon

Medan samtliga äter med sin mun

 

Näsan talar om hur maten lukter

Ögonen visar hur maten ser ut

Munnen fungerar som en maskin

 

Vissa ser på maten som missbruk

Andra ser på maten som nytta

Maten är ett behov talar fakta

 

Kosten är helighet

Inte bara kött eller bara grönsaker

Utan båda och

 

Man lever engång och dör för alltid

De som väljer bort köttet tappar mycket av det goda

Djuren ej tycker synd om en människa utan går direkt till attack

 

Om vi INTE äter upp djuren

Kommer djuren att äta upp oss snart eller senare                                                        

Helt enkelt…. BALANC!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2020-02-05 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP