Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ädellögn

 

Livet!

Existensen

 

Är en ädellögn

 

Känslan!

Rädslan!

 

Är en ädellögn

 

Drömmen!

Hoppet!

 

Är en ädellögn

 

Kärlek!

Människan!

 

Är en ädellögn

 

Poesi

Grubblande!

 

Är en ädellögn

 

Lögnen!

Ädelheten!

 

Är en människa skapat av




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2020-02-11 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP