Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


På falska ….

 

På falska tider

På falska liv

 

Reser och lever många sin existens

 

På falska drömmar

På falska kärlek

 

Talar man och lurar andra

 

Med falska ansikte

Med falska kropp

 

Blir man av sig imponerat

 

Med falska bevis

På falska ord

 

Lurar man och argumenterar

 

På påhittade ideologier

På falska påhittat reglar och lögner

 

Tvingas man till och hotas för sitt liv

 

Med en falsk religion

Med omänskliga budskap

 

Krigar man och brutalt dödar

 

Beslagtagen blev jag på min identitet

Beslagtagen blev jag på min existens

Beslagtagen blev jag på min tro

 

Av de som kallar sig västvärlden

 

En falsk ond ideologi har de

En falsk och ond syn på religionen har de

En falsk yttrandefrihet talar de

 

Satanverk är demokratin är västvärlden




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2020-02-13 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP